"BOEREN BIEZEN BED"

De omgeving:
Wilt U echt genieten van het landschap in de polders? Wij hebben voor U diverse routes klaarliggen. U kunt kiezen uit verschillende afstanden in de streek aan weerszijden van de grens.
Het Nederlandse Zeeuws Vlaanderen en het Belgische West Vlaanderen bieden wegen en paadjes langs de kreken en vaarten van het Meetjesland, door het mulle zand van de duinen aan de kust en in de bossen van Drongenhoed, Lembeke, Donk of Bouchkampveld.
Daarnaast kunt U natuurlijk ook de pitoreske stadjes Sluis, Aardenburg en Middelburg bezoeken of de grotere steden Brugge, Gent en Knokke.
U kunt van de streek genieten door te wandelen, of te rijden op de fiets of te paard dan wel gemotoriseerd met de motor of met de auto.

Niet alleen Uw fiets, motor of auto, ook Uw paard kunt U bij ons stallen.
Desgewenst kunt U van ons een paard lenen of gaan we op zondag samen met U rijden en picknicken.

De woning:
De vakantie woning " Boeren Biezen Bed" is landelijk gelegen en geschikt voor 2 tot 4 personen. Het is een volledig als vakantiewoning ingerichte zolder en van alle gemakken voorzien. De inrichting en stijl is landelijk, met veel hout en warme kleuren en de oude balken zijn zichtbaar onder de open kap, zodat er een gezellige sfeer ontstaat.

Nadere specificatie:
De woning heeft een eigen ingang.
Eén slaapkamer met tweepersoonsbed en een kleine maar open vide met twee eenpersoonsbedden. Die kunnen apart of tegen elkaar aan gebruikt worden.
In de zitkamer staan een grote tweepersoons bank, een loungebank en een
schommelstoel rond een salon tafel bij de TV en de haard.
De keuken is volledig ingericht met fornuis, koelkast, magnetron en oven. Tevens zijn diverse apparaten aanwezig zoals broodrooster, tosti-ijzer, koffie machine voor verse bonen, snelkoker, servies enz....
De badkamer heeft een douche en een aparte toilet ruimte.
Buiten is er een tuin met diverse zitjes en een BBQ. 

Honden zijn toegelaten
Voor Uw hond is er een speciale voorziening getroffen, ze lopen in een stuk weide
en kunnen niet ontsnappen dit met hok en voorzieningen voor uw huisvriend.

Voorzieningen:
Voor de slaapkamers is bedlinnen beschikbaar en op de badkamer hangen handdoeken en kamerjassen en zijn er washandjes, zeep, shampoo douchegel aanwezig.
Ook op het toilet zijn handdoeken.

Aankomst en de inwendige mens:
Bij aankomst krijgt U voor de tijd van de dag passende huisgemaakte versnaperingen en een rondleiding met uitleg.
De koelkast zal gevuld zijn met huisgemaakt lekkers voor het ontbijt, zoals vers gebakken brood en iets van koek, eitjes, boter, melk, koffie, thee, suiker, jam en kaas.
Op bestelling kan er elke dag vers brood voor u worden gebakken. Ook kan een lunchpakket of een picknickmand voor u verzorgd worden. Heeft u eens geen zin om te koken dan kunnen wij U deze gerechten aanbieden: "Thaise tafel", "Biefstuk Biezenpeper" met friet en groenten, scampi's, Pizza, Ovenschotel of uw eigen  suggestie.  Alle gerechten worden vers gemaakt met zo veel mogelijk biologische producten van eigen bodem.Prijzen en beschikbaarheid
Boerderij de Boeren Biezen
Margaret Willems op facebook
De Boeren Biezen op facebook
Margaret
Boeren Biezen
Reserveren
Recensies